Discussion Forums  >  Config Data, JSON, App Refresh

Replies: 10    Views: 186

Adam
Aspiring developer
Profile
Posts: 247
Reg: Oct 23, 2010
Southern Califo...
4,470
Fourm Star
08/30/13 10:17 PM (9 years ago)

There was a problem loading some Data Message. URL Change

Ok, I changed the server directory name on my server and now I get a problem loading some data message on my app. I changed the the BT_config and rest the config data to the new URL. I checked the log in xcode and it looks like it like is trying to download from the old URL. How do I get this resolved? Thanks, Adam
 
GoNorthWest
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 8197
Reg: Jun 24, 2011
Oro Valley, AZ
1,000,000
Fourm StarFourm StarFourm Star
like
08/30/13 10:54 PM (9 years ago)
Have you hit the Publish button in your control panel? Mark
 
Adam
Aspiring developer
Profile
Posts: 247
Reg: Oct 23, 2010
Southern Califo...
4,470
Fourm Star
like
08/30/13 10:57 PM (9 years ago)
Yes.
 
GoNorthWest
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 8197
Reg: Jun 24, 2011
Oro Valley, AZ
1,000,000
Fourm StarFourm StarFourm Star
like
08/30/13 11:01 PM (9 years ago)
In the Configuration Data section of your control panel for that app, have you verified that it's showing the correct dataURL? And, if it is, have you made sure you've copied that file to your app?
 
Adam
Aspiring developer
Profile
Posts: 247
Reg: Oct 23, 2010
Southern Califo...
4,470
Fourm Star
like
08/30/13 11:02 PM (9 years ago)
The Xcode log is loading the old config data URL and I did update the BT_Config file. Thanks, Adam
 
Adam
Aspiring developer
Profile
Posts: 247
Reg: Oct 23, 2010
Southern Califo...
4,470
Fourm Star
like
08/30/13 11:19 PM (9 years ago)
I can't figure this out Thanks, Adam
 
GoNorthWest
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 8197
Reg: Jun 24, 2011
Oro Valley, AZ
1,000,000
Fourm StarFourm StarFourm Star
like
08/30/13 11:22 PM (9 years ago)
Try doing a Product > Clean, and then build/run the app again. Delete the old app from your simulator/device just to make sure there isn't any stale data there. If the config file in Xcode is indeed correct, that should take care of the problem. Mark
 
Adam
Aspiring developer
Profile
Posts: 247
Reg: Oct 23, 2010
Southern Califo...
4,470
Fourm Star
like
08/30/13 11:45 PM (9 years ago)
I deleted and reinstalled. That work. Thank you so much. Thanks, Adam
 
GoNorthWest
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 8197
Reg: Jun 24, 2011
Oro Valley, AZ
1,000,000
Fourm StarFourm StarFourm Star
like
08/30/13 11:58 PM (9 years ago)
Rock on! Looks like the old config file was still in cache. Lots of times if you run into a problem, Product > Clean will do the trick! Mark
 
Adam
Aspiring developer
Profile
Posts: 247
Reg: Oct 23, 2010
Southern Califo...
4,470
Fourm Star
like
08/31/13 12:00 AM (9 years ago)
The weird thing is clean didn't do a thing. Also, have you tried integrating ScoreStream yet? Thanks, Adam
 
GoNorthWest
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 8197
Reg: Jun 24, 2011
Oro Valley, AZ
1,000,000
Fourm StarFourm StarFourm Star
like
08/31/13 12:07 AM (9 years ago)
I haven't tried ScoreStream yet. Hope to sometime soon. Weird about the clean. Well...deleting an app also cleans things up! Mark
 

Login + Screen Name Required to Post

pointerLogin to participate so you can start earning points. Once you're logged in (and have a screen name entered in your profile), you can subscribe to topics, follow users, and start learning how to make apps like the pros.